Політика конфіденційності

Надаючи свої персональні дані «fashionsets.com.ua», користувач дає свою згоду на обробку, зберігання і використання своїх персональних даних у наступних цілях:

· реєстрації Користувача на сайті;

· здійснення клієнтської підтримки;

· отримання Користувачем інформації про маркетингові події;

· виконання Продавцем зобов’язань перед Покупцем (по замовленнях, заявкам із форм зворотного зв’язку і т.д.).

Під персональними даними мається на увазі будь-яка інформація особистого характеру, що дозволяє встановити особу Покупця, така як:

· прізвище, ім’я, по батькові;

· контактний телефон;

· адреса електронної пошти;

· адреса доставки;

· IP користувача для автоматичного визначення регіону доставки.

Персональні дані Покупців зберігаються виключно на електронних носіях і обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних необхідна у зв’язку з виконанням вимог законодавства.

Продавець зобов’язується не передавати отримані персональні дані третім особам, за винятком таких випадків:

· за запитами уповноважених органів державної влади тільки на підставах та в порядку, встановленому законодавством України.

Після реєстрації на сайті в рамках Особистого кабінету користувач може висловити свою згоду на отримання e-mail повідомлень і / або sms-повідомлень від “Fashionsets”. Повідомлення можуть носити рекламний і інформаційний характер.

Відкликання персональних даних може бути здійснене користувачем в будь-який момент шляхом відправки email повідомлення на адресу  fashionsetsinfo@gmail.comіз зазначенням переліку даних, за якими користувач хоче відкликати свою згоду.

Продавець залишає за собою право вносити зміни в односторонньому порядку в діючі правила за умови, що зміни не суперечать чинному законодавству України «Про захист персональних даних». Зміни умов політики конфіденційності вступають в силу після їх публікації на Сайті.